Hunddagbok

Hunddagbok

Kick off

HundPosted by Helen Fri, January 30, 2015 22:03:36

I dag hade vi kick off med jobbet. Fortv. ska omorganiseras och vid nyår sattes den nya organisationen i verket.
Tanken var nog att vi skulle få en massa information om hur den nya organisationen, men jag tyckte nog inte att vi blev så mycket klokare...
Roligt var det i alla fall att träffa flera av våra medarbetare som jag inte har träffat på väldigt länge. Och även några nyanställda.

Det var god mat och gott fika i alla fall...

Efter två långa dagar på jobbet och en heldag på Arlanda ska det bli väldigt skönt att vara hemma en vecka nu. I morgon har jag planerat en långpromenad, men stackars Ceres har sträckt ena bakbenet eller så är han överansträngd efter många långa promenader och mycket lösspringande och lek med andra hundar. Han lyfter benet titt som tätt när han står still.
Ellinore är hundvakt till en jättegullig huskyblandning så Jennyfer och jag funderar på att ta med henne och Ego på promenad så får Ceres åka med Ellinore på bilresa. Men jag vet inte hur det blir.

Annars händer inte så mycket här, jag har anmält mig och Ceres till en lydnadskurs som börjar i mars, det ska bli jätteroligt. Behöver verkligen nåt sånt för att komma igång igen.