Hunddagbok

Hunddagbok

miljöträning

HundPosted by Helen Sun, March 01, 2015 20:15:20

I dag stod det miljöträning på schemat, så Ceres och jag tog tåget från Handen till centralen och där bytte vi till tunnelbanan och åkte ett par stationer.
Både på pendeln och T-banan fick Ceres kompisar. Han som älskar folk blev förstås jätteglad när det var någon som ville prata med honom.
På pendeln tyckte han att han skulle försöka utöka reskassan lite genom att sjunga...

Vid stadion träffade vi Hanna och Penti och eftersom det säkert var flera år sen grabbarna träffades så blev de förstås jätteglada och började busa.

Vi började med en medhavd lunch i Tessinparken, sen blev det promenad i närmre 3 timmar. Lite dragkamp blev det till och från, men mestadels gick det riktigt bra med Ceres som inte alls är van vid massa folk och hundar.

Vi tänkte att vi skulle passa på att träna lite lydnad någonstans efter vägen också och när vi gick förbi armémuseum såg vi att gården där var perfekt,
Grabbarna fick arbeta lite där också, de provade att skjuta kanoner.

Och de fick ta vaktansvaret en stund.

När vi tyckte att vi hade promenerat klart stannade vi på ett hundcafé. Tur man har snälla hundar för där inne sprang hundarna lite som de ville och alla var nog inte världens snällaste hundar. Det kändes inte riktigt som det är nåt jag vill gå på så ofta.

När vi var på väg hem missade jag tåget med bussanslutning hem med sådär 1 sekund... Tur att jag redan hade gjort upp med Patrik att han skulle hämta mig i Västerhaninge. Väl hemma var det en liten kille som kroknade fullständigt.