Hunddagbok

Hunddagbok

oj oj oj

HundPosted by Helen Sun, March 22, 2015 15:40:04

Vad dålig jag är på att skriva nåt här. Fy på mig...

Det händer ett och annat i alla fall.

Hanna och jag har träffats och tränat några gånger. Jag har varit och tränat själv nån gång och jag har tränat hemma på tomten rätt många gånger.

Vi har dessutom börjat kurs. En lydnadskurs. Tror det kommer bli så himla bra. Jag var jättenöjd med första gången. Vi fick ett verktyg för fria följet som jag tror kan passa oss.
Dessutom var det mycket lek och det gillar ju vi.

Jag har också börjat planera tävlingssäsongen. Ska anmäla till 3 appeller och minst 2 lydnadstävlingar.

Det känns som att träningen går framåt ordentligt igen. Tänk vad bra det blir bara man sätter fart ;)

I morgon ska vi träffa Hanna på Danderyd Täby BK och träna. Efter det blir det att åka och titta på nya vandringskängor, behöver ett par till har jag upptäckt.
Sen blir det lunch hos Hanna och om vi hinner innan hon börjar jobba blir det nog en promenad.

Har även kommit igång med handarbetet igen. Nu är det mest kattkorgar och kattleksaker som tillverkas. Finns att se på platsikorgen.bloggplatsen.se Det är Jennyfer och jag som hjälps åt att få till grejer där.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Marketta Sat, April 04, 2015 01:22:34

Appell och lydnad :o . Saknar er på agilitytävlingarna. Här är det berg och dalbana, upp som en sol ner som en pannkaka. Ungefär så känns det idag. Förra helgen gick det ju så otroligt bra, och idag var det rena katastrofen. Det är nu man börjar känna att man har en viril hane. En klubbkompis hade en tik som var på väg in i höglöpet. Men det är väl bara och fortsätta och kämpa vidare. Det vore ju kul om vi hamnade på samma tävling nån gång i framtiden.